Al zes jaar lang dagverse vis van topkwaliteit

In 1988 openden Frank Sysmans en zijn vrouw Chris De Pooter een kwaliteitsslagerij in het hartje van de stad Geel. Op die manier zetten ze de familietraditie verder van vader Alex, die op dezelfde plaats als supermarktuibater begon. Slagerij Sysmans werd al snel een begrip in Geel en maakt nog steeds elke dag zijn reputatie waar met kwaliteitsproducten en een ruim assortiment. Omdat er in Geel en omstreken weinig vishandelaars te bespeuren waren, en omdat de inwoners van Geel een neus hebben voor fijne kwaliteitsvolle producten, besloot de familie Sysmans om een nieuwe vishandel te openen naast de slagerij. Op zes jaar tijd werd ook vishandel Sysmans een begrip.

Bij vishandel Sysmans kan u terecht voor een uitgebreid gamma aan dagverse vis. Daarnaast bieden wij u ook schaal- en schelpdieren aan zoals kreeften en oesters, die constant levend verblijven in ons homarium. Ontdek onze verschillende specialiteiten voor meer info.

In onze viswinkel hechten wij veel belang aan kwaliteit, duurzaamheid, service en hygiëne. We zijn dan ook erg trots dat wij sinds 2011 elk jaar opnieuw verkozen worden tot aanbevolen topwinkel door het magazine culinaire ambiance.

In onze moderne culinaire vishandel bieden wij u dagelijks een ruim assortiment van verse vis aan. De dagelijkse aanvoer zorgt ervoor dat wij u elke dag opnieuw de beste kwaliteit kunnen garanderen. En omdat wij enkel de beste hygiëne en service willen voor onze klanten, betaalt u in onze winkel met behulp van een modern en volautomatisch betaalsysteem, en verpakken wij al onze verse vis met een hygiënisch verpakkingssysteem.