Aanbevolen topwinkel

Viswinkel Sysmans werd door het maandblad Culinaire Ambiance verkozen tot ‘Aanbevolen topwinkel 2015’. Neem een kijkje op de website van culinaire ambiance voor meer info.

Wij zijn al ‘Aanbevolen Topwinkel’ sinds 2011. Doorheen de jaren werden we geselecteerd op basis van de strengste kwaliteitsnormen, en geëvalueerd op onze vakkennis, de kwaliteit van onze producten, de suggesties, ons uitgebreid assortiment, de service en de bediening in de winkel.

Het hoeft geen betoog dat wij heel erg trots zijn op deze erkenning. Al zes jaar lang haalt viswinkel Sysmans alles uit de kast om de klanten te voorzien van lekkere, verse en duurzame producten. Wij voeren hygiëne en service hoog in het vaandel, en wij streven ernaar om ook in de volgende jaren uw topwinkel te blijven!

Score van ‘zeer goed’ bij het Federaal voedselagentschap

Ook op de jaarlijkse inspectie van het federaal voedselagentschap scoren wij steevast zeer goed. Verse kwaliteitsproducten vallen of staan met een goede hygiëne en een professionele behandeling. Wij willen onze klanten enkel de beste kwaliteit bieden. Wij maken er dan ook een erezaak van om zo goed mogelijk te scoren. Op Foodweb.be, het online portaal van het Federaal voedselagentschap kan u als consument de resultaten van uw winkels bekijken. Bekijk onze score hier.

Vraagt u zich af op welke manier wij streven naar een uitstekende hygiëne en kwaliteitsvolle producten?
Neem dan zeker eens een kijkje op onze andere pagina’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief