Betaalsysteem

Bij viswinkel Sysmans hechten we veel belang aan hygiëne. Daarom werken wij met een automatisch betaalsysteem. Op geldbriefjes en muntstukken bevinden zich immers heel wat bacteriën, en die willen we niet in aanraking brengen met onze lekkere en verse producten. Ook werken met handschoenen is voor ons onvoldoenden, aangezien onze medewerkers  dan nog steeds in aanraking moeten komen met zowel het geld als de voeding.

Opdat het winkelpersoneel niet in aanraking zou moeten komen met het geld, maken wij dus gebruik van een automatische betaal automaat. Dit maakt het voor ons niet alleen mogelijk om u steeds de beste kwaliteit en de beste hygiëne aan te bieden, het zorgt er ook voor dat u op een snelle en correcte manier kan betalen.

Hebt u dit nog nooit gezien of gedaan? Geen probleem! De instructies zijn allemaal te volgen op de display van de automaat, en het winkelpersoneel helpt u met veel plezier verder. Laat u dus zeker niet afschrikken, het enige verschil is dat u nu uw geld niet af moet geven, maar zelf in de automaat mag steken. De betaalautomaat geeft vervolgens het correcte bedrag terug, zowel in biljetten als muntstukken. Daarnaast kan er natuurlijk ook altijd betaald worden met bankcontact en proton.

Service en hygiëne

Wij voeren service en hygiëne hoog in het vaandel. Naast ons volautomatisch betaalsysteem maken wij ook gebruik van een automatisch verpakkingssysteem, om menselijk contact met de producten zoveel mogelijk te vermijden. Wij streven naar een uitstekende service en een vlekkeloze hygiëne in onze winkel. Lees er meer over op onze andere pagina’s.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief