Fruits de mer

Wanneer u een diner, receptie of plechtige opening organiseert, dan scoort u altijd met Fruits de Mers. Lekker licht en stijlvol. Ze zijn zowel geschikt als voorgerecht of als hoofdschotel. Of het nu gaat om lekkere verse garnalen, scampi, sint-jakobsschelpen, kaviaar of kreeft. Fruits de Mer staat voor klasse. Vishandel Sysmans is de uitgelezen partner voor het aanleveren van uw zeevruchtenschotels. Als specialist voorzien wij gepaste formules op maat, tot 700 personen en meer.

Exclusieve oesterbar

Vanuit onze bedrijfsfilosofie leveren wij ook oesters van topkwaliteit. Platte Zeeuwse, Holle Zeeuwse (creuses), Bretoense creuses, Marennes d’Oleron, fines de Claires, Cochester,… Organiseert u een event met stijl? Dan kan een speciale oesterbar niet ontbreken. Bij bestelling vanaf 200 oesters voorzien wij als traiteur alles wat u nodig hebt. Een stijlvolle oesterbar met oesters op schilferijs, citroen, peper en brood, eventueel begeleid door de expertise van onze eigen oestermannen.

Offerte op maat 

Met Sysmans als traiteur hoeft u zich nergens druk om te maken. Wij ondersteunen uw event van A tot Z. Neem gerust contact op met ons voor een offerte op maat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief