Breng je eindejaarsfeesten naar een hoger niveau met onze kreeftbereidingen!

Speciaal voor de fijnproevers onder jullie hebben we onze feestfolder uitgebreid met feestelijke kreeftbereidingen. Al deze bereidingen zijn gemaakt van Canadese kreeften van gem. 800 gram.

Onze kreeft belle vue is een gekookte kreeft (gehalveerd en gekraakt) mooi geserveerd en gegarneerd met rauwkostgroenten. Deze bereiding is ideaal voor fijnproevers die het graag ‘puur natuur’ hebben en wordt koud geserveerd.

Daarnaast hebben we ook kreeft thermidor op onze feestfolder staan. Deze kreeft wordt eerst gekookt, waarna het kreeftenvlees uit de schaal wordt gehaald, in stukken wordt gesneden en wordt overgoten met een thermidorsaus. Kreeft thermidor is een warme bereiding en dient een 3-tal minuutjes onder te grill gegratineerd te worden. Ook langoestenstaarten zijn mogelijk met deze bereiding.

Hoeveel kreeft heb je juist nodig?

Als je de kreeft als hoofdgerecht wilt serveren raden wij aan om 1 kreeft per persoon te nemen (2 halve). Wil je de kreeft als voorgerecht serveren? Dan volstaat een halve kreeft per persoon. Houd er rekening mee dat onze kreeften enkel per hele kreeft te verkrijgen zijn.

Ga je liever zelf aan de slag? 

Uiteraard zijn er ook levende kreeften te verkrijgen in onze viswinkel. Ook dit zijn Canadese kreeften verkrijgbaar in gewichten van 500 gram tot 1kg+.

Ontdek al onze gerechten op onze feestfolder